Videókészítés, videóvágás

 

Videót többféle célból készíthetünk. Az egyik nyilvánvaló ok a saját üzletünk bemutatása, népszerűsítése. A másik gyakori ok, ha másoknak meglepetést akarunk szerezni például egy születésnapon, esküvőn, vagy bármilyen egyéb alkalomból. Egy jól eltalált videóval hihetetlenül pozitív érzelmeket lehet elérni.

Néhány példa a jó, és ezáltal ügyfélkör és/vagy vásárlói kör növelő videókra.

Az alábbi videó egyértelműen üzleti célból készült, ahol a saját magam által készített videóanyagot vágtam össze a szintén általam készített képekkel. Ez a videó önmagában hatalmas üzleti eredményt hozott és hoz annak a vállalkozásnak, aminek készült.

A képek és a zene összhangja pontosan olyan vidám hangulatot teremt, mint amilyen hangulat élőben szokott lenni a videóban szereplő tanfolyamon:

 

Ha szeretnél Te is ilyen, hasonló, vagy bármilyen más videót készíttetni, akkor keress meg, itt →

 

A másik nagyon fontos terület a “meglepetésvideó”.

 

Az alábbi a videóval egy barátomat, egyben üzleti partneremet, a családját és barátait leptem meg az 50. születésnapján egy meglepetésbulin.Felejthetetlenül szép, emlékezetes és megható pillanatokat sikerült vele szerezni.

A videó tényleges elkészítését egy hosszú beszélgetés előzte meg az ünnepelt feleségével, ahol is minden egyes képről megbeszéltük, hogy mikor készült, milyen alkalomból, mik történtek a kép készítésekor.

A konkrét kérés annyi volt, hogy alapvetően vidám hangulatú legyen a videó, és mindenképpen szerepeljen benne az ünnepelt fia is. A többit rám bízták. És mit tagadjam, nem tartottam vissza magamat. 🙂

 

Ha szeretnél Te is ilyen, hasonló, vagy bármilyen más videót készíttetni, akkor keress meg itt:

 

Kolonich László

Kolonich László
Mobil: +36 70 295 3389
Skype: netinform
Email: info (kukac) sikerpartner.hu
» Személyes Facebook oldalam «

Hozzászólások

Comments are closed