• Folyamatosan kerülnek fel az online marketinggel kapcsolatos információk az oldalra. Ha valami ebben a pillanatban még nincs feltöltve, de érdekelne Téged az infó, akkor gyere vissza egy kicsit később, mert akkor már az is ott lesz.

Személyiségünk rejtett tartalékai – teszt

Személyiségünk rejtett tartalékai - online pénzkeresésBizonyára hallottál már Florence Littauerről és a “Személyiségünk rejtett tartalékai” című zseniális könyvéről. Valószínűleg arról is hallottál már, hogy ahhoz, hogy sikeresek legyünk az üzleti életben, ismernünk kell az üzleti partnerünk személyiségét is. De a legfontosabb, hogy a saját személyiségünkkel legyünk tisztában.

És a személyiségtesztet kitöltötted már? Itt a lehetőség!

Ez a könyv az emberi személyiség elemzését illetően egy alapmű, mindenki ezt a könyvet idézi, ha a különböző személyiségekről tart előadást. Egy másik bejegyzésemben a szeretetnyelv tesztre hívtam fel a figyelmed, most pedig egy személyiségtesztet ajánlok a figyelmedbe.

Florence Littauer - Személyiségünk rejtett tartalékei

Röviden a könyvről:

Mások megértésének titka önmagunk megértésében rejlik.

Az alábbi kijelentések mindegyike a négy alapvető vérmérsékleti típus (melankolikus, flegmatikus, szangvinikus és kolerikus) valamelyikére vonatkozik.

Vajon rád melyik a jellemzőbb?

  • Otthon és munkahelyemen egyaránt mindent megszervezek és rendben tartok.
  • Még akkor is nehezemre esik izgalmat kimutatni, ha igazán fontos dologról van szó.
  • Amikor a bevásárlóközpontba megyek, gyakran elfelejtem, hogy hol parkoltam le.
  • Felbosszant, ha a beosztottjaim nem tartják be pontról pontra az utasításaimat.

Florence Littauer a személyiségfejlődés vizsgálata során szerzett ismereteit osztja meg olvasóival.

Művének legfontosabb tanulsága, hogy mindannyiunkban páratlan és megismételhetetlen személyiség rejtőzik. A személyiségteszt segítségével megtudhatjuk, miként határozza meg jellemvonásaink egyedülálló ötvözete érzelmeinket, munkateljesítményünket és társas kapcsolatainkat. Az írónő lényegre törő tanácsokat ad, humoros példákkal illusztrálva, előnyös tulajdonságaink kibontakoztatásához és a hátrányosak ellensúlyozásához.

Az érdekes kötet egyúttal kulcsot kínál mások megértéséhez is. Megtanulhatjuk belőle elfogadni – és élvezni – mindazt, amitől annyira különbözünk egymástól. A Személyiségünk rejtett tartalékai hasznos segédeszköz, amellyel megszépíthetjük életünket – és a környezetünkben élőkét is.

Az alábbi linken elérhető a könyv alapján készült teszt, amellyel gyorsan tesztelni tudod a saját személyiséged.

A tesztben minden esetben 4 kifejezés közül jelölj meg egyet, amelyiket a számodra legjellemzőbbnek gondolsz. A pontosság miatt feltétlenül nézd meg azt, hogy az egyes kifejezések ténylegesen mit jelentenek a teszt szempontjából. Ezt úgy tudod megtenni, ha a kurzort ráviszed az adott szóra, akkor megjelenik a szóhoz tartozó magyarázat.

» Személyiségünk rejtett tartalékai – teszt «

Jó tesztelést!

Ha még nem csináltad meg a szeretetnyelv tesztet, akkor kattints ide:

» Szeretetnyelv tesz «

 

Hozzászólások

Comments are closed.