Referenciák

 

Szabás-Varázs Alkotóház

Szabás-Varázs Alkotóház - Sikerpartner online marketing

Pálföldi Anikó - Szabás-Varázs Alkotóház - Sikerpartner online marketingPálföldi Anikó, a Szabás-Varázs Alkotóház tulajdonosa:

“Amikor pár évvel ezelőtt megalapítottam a vállalkozásomat, semmilyen internetes tapasztalatom nem volt. Az induláskor sokféle elképzelésem volt a tanfolyamommal kapcsolatban, többféle hirdetéstípusban is gondolkodtam, de arra még az álmaimban sem gondoltam, hogy ma már 100 százalékban az internetről jönnek a jelentkezők.

A Sikerpartner tulajdonosa Kolonich László készítette el az első weboldalamat, és a mai napig ő végzi a folyamatos fejlesztéseket az oldalon. Ő indította el a Google Adwords hirdetéseket, majd később a fizetett Facebook kampányaimat, amelyeket a mai napig ő készíti és ő felügyeli. (Én a Facebook hirdetésekből annyit látok, hogy állandóan változik a felület, és aki nem követi rendszeresen a frissítéseket, az gyakorlatilag képtelen eligazodni.)

Mára a Szabás-Varázs Alkotóház a szabás-varrás terén piacvezető lett, pedig pár évvel ezelőtt szó szerint a semmiből indultam. Ráadásul pár évvel ezelőtt már nagyon sok konkurens cégnek volt bejáratott weboldala is.

Mostanra viszont az a helyzet állt elő, hogy a Google-ban mindenféle hirdetés nélkül a varrótanfolyam kulcsszóra a Szabás-Varázs Alkotóház van nem csak az első, hanem az első két helyen! Miután  vállalkozásom kapcsán erre a kulcsszóra keresnek a legtöbben, ezért ez óriási eredmény.

Ennek következtében az is rendszeresen előfordul, hogyha egy konkurens vállalkozás valahol hirdet az országban varrótanfolyamot, a jelentkezők annak a hirdetésnek a hatására a mi tanfolyamunkra jönnek el. Ugyanis amikor rákeresnek a neten a “varrótanfolyam” szóra, akkor, mivel a Szabás-Varázs Alkotóház jelenik meg a Google-ban az első és második helyen, ezért szinte mindenki feljön a weboldalunkra is. És az ott látottak alapján vannak, akik annak ellenére hozzánk jönnek el a tanfolyamra, hogy nem a mi hirdetésünket látták. 🙂

Ha belegondolok abba, hogy nekem fogalmam sem volt korábban az online marketingről, ma pedig az összes jelentkező online módon jön a tanfolyamainkra, akkor ez csak azért nem a csoda kategória, mert ezt az internetes “csodát” Kolonich László, a Sikerpartner tulajdonosa “varázsolta” a vállalkozásom, a Szabás-Varázs Alkotóház számára. 🙂 “

 

A Sikerpartner online marketing tevékenységéről részletesen:

A Szabás-Varázs Alkotóház tevékenységi köre:

Varró és szabásminta szerkesztő tanfolyamokat tartanak az ország több pontján

Az elvégzett komplett online marketing munka:

 • A teljes online marketing tevékenység megtervezése, elkészítése és folyamatos üzemeltetése
 • Weboldal elkészítése, keresőoptimalizálás
 • Márkanév, logó, szlogen megalkotása
 • Facebook oldal kialakítása
 • Márkavideó, reklámvideók, imagevideók elkészítése
 • Fotózás
 • Google Adwords kampány lebonyolítása
 • Facebook fizetett hirdetések folyamatos kezelése
 • Folyamatos konzultáció – üzleti, marketing, és kommunikációs kérdésekben

Kiemelkedő eredmények:

A vállalkozás – a saját szempontjából – a legfontosabb kulcsszóra, a “varrótanfolyam” kifejezésre a Google-ben az első és második(!) helyen található!

Facebook hirdetések kezelése - SikerpartnerA Szabás-Varázs Alkotóház rendszeresen hirdet a Facebookon, amely hirdetéseket a Sikerpartner kezeli. A Sikerpartner munkájának eredményeként a hirdetési árak a Facebook által kiadott jelentés alapján az országban az összes hirdető 99 százalékánál kevesebbe kerülnek.

Tehát a Szabás-Varázs Alkotóház Facebook hirdetései nem csak hogy hatékonyak, hanem a teljes konkurenciához képest kevesebbe is kerülnek!

A Szabás-Varázs Alkotóház a saját professzionális munkájának köszönhetően, valamint a Sikerpartner komplett online marketing megoldásainak eredményeként mára az ország piacvezető varró és szabásminta szerkesztő tanfolyama lett!

*****

Happyfeeling.hu

happyfeeling.hu - Sikerpartner online marketing rendszer

Ez volt a megoldandó feladat:

Egy hálózati marketing rendszerben működő üzletben olyan speciális online marketing rendszert kellett összeállítani, hogy a csapat minden tagja azonnal, a belépés pillanatától sajátjaként használhassa az üzlete építésére a teljes online marketing rendszert.

Miből áll a komplett online marketing rendszer?

 1. A happyfeeling.hu weboldalból, amely tulajdonképpen egy folyamatosan bővülő blogrendszer. A blognak egyetlen célja van, az, hogy a lehető legtöbb emberhez el lehessen juttatni a legvegyesebb tartalmat.
 2. A bloghoz tartozik számtalan úgynevezett landing page (elkapó oldal), amelyek különböző trükkös eszközökkel az emal címeik megadására bírják rá az olvasókat.
 3. A rendszer része egy olyan különleges hírlevélküldő megoldás, amely az online marketingben járatlanok nevében is azonnal professzionális hírleveleket tud küldeni.
 4. A rendszer része egy zárt weboldal is, amely a belső üzleti információkat tartalmazza úgy, mintha mindenkinek az a saját oldala lenne. Ezzel azt lehet elérni, hogy teljesen kezdőként is professzionális módon tudja bárki eljuttatni az üzenetét bárkinek az interneten.
 5. A Sikerpartner rendszeres online tréningeket is tart a Facebook kommunikációval, a Facebook csoportmarketinggel, az Adwords hirdetésekkel, ás általánosságban az online marketinggel kapcsolatban.

Az eredmény:

Az online marketing profi megtanulása nagyon hosszú folyamat, viszont egy kész rendszer használatához semmilyen előképzettségre sincs szükség, így olyanok is bele mernek vágni a Sikerpartner által létrehozott komplett online marketing rendszernek köszönhetően az online üzletépítésbe, az internetes pénzkeresésbe, akiknek korábban semmilyen online tapasztalatuk nem volt.

“Nekem korábban volt online marketing tapasztalatom, sőt online vállalkozásaim is vannak, de ez a rendszer, amit Kolonich László, a Sikerpartner tulajdonosa létrehozott, minden létező elképzelésemet felülmúlta. Annyira egyszerűvé tette mindenki számára az online elindulást, amit korábban sehol sem láttam.”
Solti Csaba, a Netrend tulajdonosa

Nekem semmilyen online tudásom sincs, de ezt a rendszert én is tökéletesen tudom használni. Nem kell órákat ülni a gép előtt és különböző tanfolyamokon megtanulni az alapokat, mert aki a Facebookot tudja kezelni, azt ezt is tudja kezelni. Gondolom, hogy elképesztően összetett és bonyolult lehet a weboldal és rendszer háttere, de nekünk felhasználóknak minden nagyon egyszerű.”
Erős Zsuzsa

*****

Újratervezett boldogság

Újratervezett boldogság - Online marketing - Sikerpartner

Üzleti terület: Személyiségfejlesztő ebook (ekönyv)

Az elvégzett online marketing tevékenység:

 • A könyv “ebookosítása” epub formátumba
 • Az értékesítő weboldal létrehozása
 • A Facebook oldal elkészítése
 • A Facebook megosztáshoz szükséges feliratos képek elkészítése
 • Ingyenes és tömeges reklámok megvalósítása a Facebook csoportokban egy speciális posztoló szoftverrel
 • Paypal fizetési lehetőség megoldása

Eredmények:

 • Az ekönyv mára széles körben ismert és elismert lett, havi szinten pedig számottevő bevételt hoz a könyv forgalmazójának

******

Harmonikavilág.hu

harmonikavilag.hu - Sikerpartner online marketing

Bánki András Harmonikavilág.hu - Sikerpartner online marketingBánki András, a Harmonikavilág.hu tulajdonosa

“Már régóta foglalkoztatott, hogy jó lenne elkészíteni a harmonikavilag.hu weboldalt, ezért felhívtam Kolonich Laci barátomat, akinek láttam a korábban elkészített weboldalait. Arra kértem, hogy készítsen nekem egy egyszerű weboldalt.

Ekkor elkezdtünk beszélgetni.

Így derült ki számomra, hogy nekem nem egy „egyszerű weboldalra”, hanem egy „nagyszerű” weboldalra van szükségem. Feleljen meg a mai kor követelményeinek: általam szerkeszthető hírek, hírlevél, YouTube videó csatorna,  Facebook oldal, képszerkesztés, blog, logó, könnyen bővíthető menüpontok, és még nagyon sok minden más.

Tehát a weboldal elkészítéséhez profi tudásra van szükség! Nekem is hatékonyan kell közreműködnöm és olyan dolgokkal is foglalkozni, ami eddig eszembe sem jutott.

Laci barátom ezért azt javasolta, elkészíti a weboldalt, de megtanítja nekem a kezelését, a módosításának a mikéntjét, sőt megtanítja nekem a weboldal keresőoptimalizálását, a Facebook és a Google Adwords fizetett hirdetések beállítását is, szóval megtanítja nekem mindazt, amire ahhoz van szükségem, hogy a weboldalam jól és hatékonyan működjön.

Az elkészült weboldal tulajdonosaként ma már azt tudom mondani, – és sokan ugyanezt mondják, akik megnézték –  hogy ez egy szép és profi honlap.

Mivel nagy segítség volt számomra Laci profi munkája, ezért közzéteszem a tapasztalataimat.

Ha weblap készítést fontolgattok,  hívjátok, keressétek, teljesen biztos vagyok benne, hogy azt fogja mondani, javasolni, elkészíteni, ami nektek a legjobb lesz, amire nektek a legnagyobb szükségetek van.”

 

******

 

All In Market

All In Market - Sikerpartner online marketing

Erdélyi Lívia All In Market - Sikerpartner online marketingErdélyi Lívia, az Allinmarket.info tulajdonosa:

Szlovákiában élek, és egy bolhapiacot üzemeltetek. Először csak a Facebookra tettem fel képeket az üzletemmel kapcsolatban, de egy beszélgetés során a Sikerpartner tulajdonosa, Kolonich László javasolta, hogy mindenképpen indítsak el egy honlapot is, mert lehet, hogy először elégnek tűnik a Facebook, de bármikor olyan helyzet állhat elő, hogy kell majd a weboldal.

Lacit korábbról már ismertem, mert egy vállalkozásomban többek között logót tervezett és márkanevet talált ki nekem, valamint egy online képzés keretében sokunknak ő tanította meg a képszerkesztés, sőt a webdesign alapjait is.

Nos, gyorsan előállt az a helyzet, hogy tényleg szükség legyen egy honlapra is, mert egy webáruház kialakításába fogtam, amit természetesen a Sikerpartner valósít meg. Rengeteg webáruház megoldás létezik, de az üzletem termékköre annyira egyedi, hogy egy átlagos webáruházat nem tudnék használni. Viszont Laci vállalta azokat az átalakításokat, kiegészítéseket, amelyek a speciális termékkörömnek, és azok nyilvántartásának is meg fognak felelni. (Amikor ezeket a sorokat írom, a munka épp a kellős közepén tart.)

*****

Tudatosegészség.net

tudatosegeszseg.net - Sikerpartner online marketing

Kerekes Zsuzsi - Tudatosegészség.net - Sikerpartner online marketingKerekes Zsuzsi, a Tudatosegészség.net tulajdonosa:

A dolog úgy indult, hogy megkértem a Sikerpartner tulajdonosát, Kolonich Lászlót, hogy telepítsen nekem egy WordPress weboldalt, egy általam korábban már használt sablonnal. Ezt ő meg is tette, a weboldal feltöltésében nem kértem a segítségét, mivel megvoltak az alapismereteim korábbról, és azt gondoltam, hogy ha jókat írok, akkor az majd az olvasóknak is jó lesz.

Időközben kibővült a vállalkozásom egy másik tevékenységi körrel, az Access Bars-szal amellyel kibővítettem a honlapomat is. Ekkor felhívtam Lacit, hogy segítsen nekem beindítani a Facebook kampányomat. A hirdetések elindultak, de akkor még az általam készített weboldalra érkeztek a hirdetésemre kattintók. Az első pár napban semmi értelme nem volt a hirdetésemnek, és a kedvem gyorsan el is ment az egésztől…

Ekkor Laci úgy döntött, hogy bebizonyítja nekem, hogy egy teljesen átalakított dizájnú weboldallal már lesz eredmény. Miután nekem fogalmam sem volt, hogy mi a jó és mi a rossz, ezért teljességgel szabad kezet adtam neki.

Megváltoztatott mindent, a színeket, a képeket, a weboldal struktúráját, összhangba hozta a hirdetési képeket a weboldallal, pontosította a Facebookon a hirdetésem célközönségét, és csodák csodájára a következő napokban elkezdtek jönni az eredmények, azaz el tudtam kezdeni a kezeléseket.

Szerencsére hittem Lacinak, és az élet nagyon gyorsan őt igazolta. Ma már nagyon boldog vagyok, hogy nem magamra hallgattam, hanem rá, mert így lett egy működő vállalkozásom, és azzal foglalkozhatok, amit szeretek, és amivel sok embernek tudok segíteni! 🙂

******

 

Hozzászólások

Comments are closed