• Folyamatosan kerülnek fel az online marketinggel kapcsolatos információk az oldalra. Ha valami ebben a pillanatban még nincs feltöltve, de érdekelne Téged az infó, akkor gyere vissza egy kicsit később, mert akkor már az is ott lesz.

Hát Bástya elvtársat már be se akarják szervezni?

Biztos ismered A tanú című filmet, amikor Bástya elvtársat “már meg sem akarják gyilkolni?! Nos, Bástya elvtárshoz hasonlót éreztem egyszer, amikor engem meg egyáltalán nem akartak “beszervezni”! Pedig ez igen sűrűn előfordult, valószínűleg veled is.

De hogy jön ez az online marketinghez?

Először nézd meg filmrészletet:

Ez történt velem:

Sok mindennel foglalkoztam, ezért például a Facebookot én nem csak nézelődésre használom, ha egyértelműen üzletre is. Egyszer megismerkedtem ott egy hölggyel, akivel elkezdtünk beszélgetni. Rövidesen kiderült róla, hogy online network marketinggel foglalkozik.

Ha, ha, ha, mondtam magamban, és már vártam, hogy mikor tér rá a lényegre, mikor teszi fel a keresztkérdéseit, mikor kéri el az email címem, telefonom, mikor akar beszervezni, stb.

De nem tett fel ilyen kérdéseket, nem kért el, meg sem próbált „beszervezni” az üzletébe. És erre mi történt? Kíváncsi lettem. 😀

Megtudtam tőle, hogy élete legjobb döntése volt, hogy elkezdett online network marketinggel foglalkozni. Elmondta, hogy nem volt neki könnyű az elején, de most már minden rendben, jól mennek a dolgai.

De nem akart velem semmit sem tenni, nem akart beszervezni, amit továbbra sem értettem.

Na, ez annyira felhúzott, hogy úgy éreztem magam, mint Bástya elvtárs a Tanú című filmben. 🙂

Azt már tudtam, hogy „Bástya elvtársat nem akarják meggyilkolni, de hogy engem meg nem akarnak beszervezni?!”

Szóval azon gondolkodtam, amíg ezzel a hölggyel beszélgettem:

Hogy lehet az, hogy engem eddig mindenki “be akart szervezni”, de ő NEM AKAR “beszervezni”?!

Na, ekkor döntöttem el, hogyha az online network marketing így működik, akkor én online network marketinggel akarok foglalkozni! Persze, ez nem volt egyszerű, mert az online marketingről sem igazából korábban semmit sem, nem hogy az online network marketingről.

Ez az online marketing út is természetesen nagyon-nagyon göröngyös volt, mire megtaláltam a valóban működő online marketing módszereket, technikákat, de ma már azt mondom, hogy volt éltem egyik legjobb üzleti döntése.

Sőt nem csak hogy jó döntés volt, ma már online marketing mentorként rengeteg embernek segítettem is segítek az első lépéseknél, vagy akár a profivá válás felé vezető úton is. Akár Neked is.

 

 

Hozzászólások

Comments are closed