• Folyamatosan kerülnek fel az online marketinggel kapcsolatos információk az oldalra. Ha valami ebben a pillanatban még nincs feltöltve, de érdekelne Téged az infó, akkor gyere vissza egy kicsit később, mert akkor már az is ott lesz.

Három lábnyira az aranytól

Három lábnyira az aranytól - Online pénzkeresés

“A kudarc leggyakoribb oka az a rossz szokás, hogy amikor átmenetileg vereséget szenvedünk, felhagyunk a próbálkozással.”

A fenti mondatot Napoleon Hill Gondolkozz és gazdagodj című könyvében olvasható.
Íme a folytatása:

“Mindenki elköveti esetenként ezt a hibát.

R. U. Darby nagybátyját is magával ragadta az “aranyláz” az aranykeresés napjaiban, és elment nyugatra, hogy ásson és meggazdagodjon. Sosem hallott arról, hogy sokkal több aranyat bányásztak ki emberi gondolatból, mint amennyit valaha is kibányásztak a földből. Megvásárolta a jogot, és nekilátott csákánnyal és lapáttal.

Egy heti munka eredményeként felfedezte a csillogó ércet. Berendezésekre volt szüksége, hogy az ércet felhozza a felszínre. Csendben betemette a bányát, hazament a marylandi Williamsburgba, elmondta a rokonainak és néhány szomszédjának a leletet. Összeadták a pénzt a szükséges berendezésekhez, és megszervezték a szállítást. Darby a nagybátyjával visszament a bányába dolgozni.

Kibányászták az első fuvar ércet és elszállították a kohóba. A hozam azt mutatta, hogy bányájuk egyike a leggazdagabbaknak Coloradóban! Néhány fuvar érc, és vissza lehet fizetni az adósságot. Aztán jön a nagy profit.

A fúrók lehatoltak a földbe, Darby és a nagybácsi reményei pedig az egekig nőttek! És akkor történt valami. Az aranyérc eltűnt! Egy délibáb volt az egész. Nem volt többé ott a sok arany. Folytatták a fúrást, kétségbeesetten próbálkozva, hogy megtalálják az eret – de minden hiába volt.

Végül úgy döntöttek, abbahagyják. Eladták a berendezéseket egy nagydarab embernek, mindössze néhány száz dollárért, és vonatra ültek hazafelé. A nagydarab ember pedig odahívott egy bányamérnököt, hogy nézze meg a bányát, és végezzen némi számítást. A mérnök azt mondta, hogy a tulajdonos azért volt sikertelen, mert nem ismerte az ún.”hamis vonalakat”. Számításai azt mutatták, hogy az érnek mindössze “háromlábnyira kell folytatódnia attól a helytől”, ahol Darbyék felhagytak a fúrással! És pontosan ott is találták meg! A nagydarab ember kinyerte a maga millióit a bánya ércéből, mert eleget tudott ahhoz, hogy szakembert kell megkérdeznie, mielőtt feladja.

Sok idő elteltével aztán Mr. Darby többszörösen is kárpótolta magát a kudarcukért, amikor felfedezte, hogy a vágy átváltoztatható arannyá. Felfedezését azután tette, hogy életbiztosítási kötvények értékesítésével kezdett foglalkozni.

Emlékezve, hogy óriási vagyont vesztett csupán azért, mert három lábbal az arany előtt megálltak, Darby úgy hasznosította ezt a tapasztalatát választott szakmájában, hogy azt mondta magának:

“három lábbal az arany előtt megálltam, de sosem fogok megállni csak azért, mert az emberek nemet mondanak,

amikor azt ajánlom nekik, hogy kössenek életbiztosítást.”

Darby az emberek azon kis csoportjához tartozik, akik évente egymillió dollárt is meghaladó életbiztosítást adnak el. Állhatatosságát annak köszönheti, hogy az aranybányában megtanulta a leckét.

Mielőtt bárkinek is része lenne a sikerben, elkerülhetetlenül érik vereségek és talán súlyos kudarcok is. Amikor valakit a vereség maga alá gyűr, a legkönnyebbnek és leglogikusabbnak az tűnik, hogy feladja.

Pontosan ez az, amit az emberek többsége tesz.”

És itt elgondolkodtam egy picit… Hányszor, de hányszor találkozom olyan emberekkel, akik óriási lelkesedéssel belevágnak valamibe, és idő előtt feladják…

Hányszor, de hányszor találkozom olyan emberekkel, hogy a saját fejük után mennek, ahelyett, hogy megtanulnának pár dolgot, vagy megkérdeznének olyan embereket, akik értenek az adott területhez…

De Te ugye azok közé tartozol, akik meg is csinálják azt, amit elkezdtek?

Te elindultál már az online pénzkeresés útján?

Ha igen, akkor van eredménye? Tudod, hogy mi a módja az online pénzcsinálásnak? Tudod, hogy hogyan keress online módon pénzt?

Hozzászólások

Comments are closed.